Norges beste utvalg av klatretak

Norges beste utvalg av klatretak

[unitegallery Klatretak1]

“Vi har Norges desidert største utvalg av klatretak! I galleriet over ser du et bitte lite utvalg av takene vi har på lager”

 

Det finnes utrolig mange typer for former av klatretak, men vi har samlet sammen de merkene vi levere klatretak i best kvalitet og som utfyller hverandre slik alle typer, fra rene geometriske former og flater, til knudrete og mannevonde tak. Vi har også volum, som er større deler som skrus på veggen for å skape variasjoner i en ellers så statisk vegg.

 

Noen av klatretakene er formet etter formasjoner som er å finne i forskjellige kjente klatreområder rundt om i verden. For eksempel så har vi noen tak som etterliger tak i Font, andre Hueco og noen har mer artistsike former som en skulptørs favoritt tak på ei rute, eller mer lekne former på tak som er tiltenkt barn.

 

Klatretakene vi har kan deles inn i følgende  typer:

Chips og screw-ons

Små tak som skrus fast på veggen med treskruer. Egner seg godt som knøttsmå håndtak i utfordrende ruter eller fottak.

Mini jugs

Små bøttetak som er veldig positive. Disser egner seg godt til enkle ruter, eller som klippetak i vanskeligere ruter. De er også svært gode tak for barn

Roof jugs

Digre positive tak som gjerne henger i takoverheng, her er det platt til hele hånda, foten og mere til

Crimper

Tak som er flate og positive på den ene siden, kan være veldig små til samme størrelse som det ytterste fingerleddet ditt.

Slopers

Tak som krever at du henger på friksjonen mellom huden og plasten. Disse er gjerne større enn krimper, men absolutt ikke noe lettere å henge på!

Volumes

Om den flate klatreveggen blir kjedelig kan volum skape helt nye utfordringer. Volumene skrus fast på veggen og har egne hull for klatretak på seg.

Crux, våre mest unike klatretak

OK, dette er ikke en spesiell type tak, derimot er det unike tak som er håndformet av kunstneren Kaptain Crux. Disse er så unike at de fortjener sin egen link og er garantert å få det til å rykke og nappe i fingrene når du ser de henge på veggen!

“Crux, våre mest unike klatretak”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *