Skiverksted

Skiverksted

[unitegallery Skiverksted]

“Verkstedet vårt hjelper deg med de fleste problemer relatert til skiene dine. Kontakt oss om du har noen spørsmål”

 

Det er kjipt å måtte kassere et par dyre gromski etter et ublidt møte med stein. Derfor har vi et meget godt skiverksted og vi er utrolig stolte over og ha noen av Norges beste skimekanikere på jobb der! Her kan vi fikse de fleste skader på ski, sko og bindinger og ingen utfordring er for stor.

 

Gode ski fortjener å være i god stand og derfor kan vi, sammen med skoverkstedet vårt, reparere de fleste skader på ski sko og bindinger. Om du har fått ei stor ripe eller et stygt sår i sålen så fyller vi det, og om det er ille nok, stanser det ut og legger ny såle.

Når stålkantene blir butte og sålen tørr anbefaler vi en sliping av sålen. Dette vil gi nytt liv til både frikjøringsski og løypeski med tanke på glid og kantegenskaper.

Montering er gratis når du handler ski og binding hos oss, men har du handlet hos en annen butikk og du trenger å få montert på bindinger fikser vi det. Vi har maler til de fleste bindingstyper og om vi ikke har det så kan vi montere manuelt, dette er mer tidkrevende og arbeidsomt så det koster litt mer enn montering med mal.

Om du enkelt vil bytte mellom to typer bindinger på ski anbefaler vi at du får montert på Quiver Killers på skiene dine. Dette kan du gjøre selv om du tar deg tid og har litt praktisk sans, eller vi kan fikse det for deg.

 

Montering Pris
Montering m/mal 250,-
Montering u/mal 550,-
Montering Quiverkillers 250,-
Ommontering m/mal 350,-
Ommontering u/mal 650,-
Skiservice Pris
Steinslip 550,-
Kantslip 130,-
Voksing 70,-
Reparasjon Pris
Innfelling av ny såle, 1 stans 300,-
Innfelling av ny såle, 2 stans 550,-
Innfelling av ny såle, 3 stans 700,-
Timebasert 550,-